مدیریت فرودگاه بینالمللی شهدای بجنورد با اشاره به سابقه میزبانی تا ۱۳ پرواز در هفته، اعلام کرد که این فرودگاه از نظر زیرساخت و ایمنی هیچگونه کمبودی ندارد و تایید این موضوع منحصراً بر عهده سازمان هواپیمایی کشوری است.
علی کاملی، مدیر این فرودگاه، در تشریح روند توسعه فرودگاه بجنورد اظهار داشت که طراحی این فرودگاه بر اساس مطالعات دقیق و برنامهریزیهای ۱۰ تا ۲۰ ساله انجام شده است. وی افزود که مطالعات اولیه در سال ۱۳۶۸ به اتمام رسید و بهرهبرداری از آن در سال ۱۳۷۵ بر اساس طرح هواپیمایی فوکر ۱۰۰ آغاز شد. در بازه زمانی ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۵ و با توسعه مرکز استان، این فرودگاه شاهد انجام پروازهای متعدد و پذیرش تا ۱۱ پرواز روزانه با هواپیماهای مختلف بود.
کاملی با اشاره به احساس نیاز به افزایش ظرفیت فرودگاه همگام با توسعه استان، از آغاز مطالعات طرح توسعه در سال ۱۳۸۰ و بهرهبرداری از آن در سال ۱۳۹۵ خبر داد. وی تصریح کرد که در این طرح توسعه، نوع هواپیمای مورد نظر به ایرباس ۳۲۰ تغییر یافت و اصلاحات گستردهای در بخشهای مختلف فرودگاه از جمله باند، سطوح پروازی، تجهیزات ارتباطی و ناوبری، ترمینال و جادههای دسترسی صورت گرفت.
مدیر فرودگاه بجنورد تاکید کرد که سازمان هواپیمایی کشوری، به عنوان تنها مرجع اظهارنظر در حوزه هوانوردی و فرودگاهی کشور، تمامی طرحهای پروازی و توسعههای فرودگاهی را بر اساس طرح جامع و تاییدیه خود ابلاغ میکند.

وی در پاسخ به علت کاهش پروازها، با یادآوری افزایش پروازها تا ۱۳ مورد در هفته پس از برجام و ورود هواپیماهای جدید، از اعمال محدودیتهایی ابراز تاسف کرد که منجر به کاهش پروازها و انجام تنها یک پرواز هفتگی در حال حاضر شده است.
کاملی با تاکید بر اینکه شرکت فرودگاهها صرفاً در زمینه تجهیزات، زیرساختها و ظرفیتهای فرودگاه اظهارنظر میکند، خاطرنشان کرد که فرودگاه شهدای بجنورد از نظر زیرساختی هیچ مشکلی برای انجام پروازهای داخلی و بینالمللی، از جمله پروازهای عتبات عالیات، ندارد.
وی ضمن اشاره به پیگیریهای انجام شده برای افزایش پروازها، بر ضرورت تعامل بیشتر با مرکز و ترغیب شرکتهای هواپیمایی برای برقراری پرواز به بجنورد تاکید کرد و افزود که عوامل متعددی در افزایش پروازهای یک فرودگاه دخیل هستند که نیازمند بررسی و برنامهریزی دقیق است.
کاملی فرودگاه را نه فقط محل انجام پرواز، بلکه یک زیرساخت حیاتی برای قطب جمعیتی مانند بجنورد و استان خراسان شمالی دانست.
مدیر فرودگاه بجنورد در خصوص مقاصد فعلی و لزوم افزایش پروازها گفت که در حال حاضر تنها مسیر فعال این فرودگاه تهران است و بیشتر برای تردد مسئولان و فعالان اقتصادی مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال، پتانسیل بالایی برای برقراری پرواز به مقاصد گردشگری نظیر کیش و قشم و همچنین مقاصد زیارتی مانند عتبات عالیات وجود دارد که تحقق آن نیازمند ورود بخش خصوصی و طراحی بستههای تبلیغاتی و خدماتی جذاب است.
کاملی همچنین به طرح ایجاد بندر خشک در محل فرودگاه به عنوان یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور اشاره کرد که امکانات هوایی و زمینی را برای باربری فراهم میکند و توسط سرمایهگذاران بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت هوانوردی عمومی در توسعه استان، از ظرفیتهای آموزشی، تفریحی، آمبولانس هوایی، پایش محیطی و تاکسی هوایی این صنعت سخن گفت و بر زودبازده بودن سرمایهگذاری در این حوزه تاکید کرد.
مدیر فرودگاه بجنورد در پایان ابراز امیدواری کرد که با حمایت از بخش خصوصی و تدوین برنامههای دقیقتر، امکان افزایش پروازها و ارائه خدمات متنوعتری در فرودگاه شهدای بجنورد فراهم شود.