آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال به زبان ساده
در گذشته بسیاری از مردم به شیوههای سنتی و قدیمی، سرمایه و دارایی خود را در راههای مختلف خرج کرده یا نهایتا در بانکها قرار میدادنند. اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی و بروز بازارهای اقتصادی نوین، راههای بهتری برای مصرف سرمایه انسان ها وجود دارد. درواقع با گذشت زمان و آشنایی با بازارهای اقتصادی مختلف، مردم یاد گرفتند که چگونه از این بازارها استفاده کنند.
یکی از برترین بازارهای اقتصادی، بازار ارزهای دیجیتال است. در این بازار سرمایهگذاران بسیار زیادی وجود دارند که هرکدام از آنها میزان مشخصی از سرمایه خود را در این راه خرج کردهاند. اما به نظر شما آنها چگونه توانستند در این بازار سرمایهگذاری کرده و ضرر نکنند؟ آیا برای این سرمایهگذاری آموزش خاصی لازم است؟
قطعا سرمایهگذاری بدون تحقیق و اطلاعات امکانپذیر نیست، زیرا شما بخشی از دارایی خود را در بازاری استفاده میکنید که باید تماما از آن اطلاعات داشته باشد که دچار ضرر نشوید. اما چگونه باید این کار را کرد؟ اگر شما نیز جزو اشخاصی هستید که از چگونگی خرید و فروش ارز دیجیتال و سرمایهگذاری در آن اطلاعاتی ندارید، تا انتها این مقاله را مطالعه کنید که در کمترین مدت به سودهای کلان برسید.
ارز دیجیتال چیست؟
برای بسیاری از مردم این تصور وجود دارد که اصولا ارز دیجیتال چیست و چه کاربردی دارد؟ خب پاسخ بسیار ساده است، ارز دیجیتال یا همان (digital currency) یکی از رایجترین نوع دارایی و سرمایه در دنیای امروز است. این ارزها از جمله داراییهای غیرفیزیکی هستند که به صورت آنلاین در کیف پول رایانه یا موبایل شما نگهداری میشوند و در همان قالب انتقال پیدا میکنند.
مهمترین تفاوتی که این دسته از دارایی ها با پولهای فیزیکی دارد در این است که میتوانید از ارزهای دیجیتال برای مالکیت یک اثر هنری یا حتی در بازیهای آنلاین استفاده کنید. همچنین سرعت انتقال بسیار بالایی دارد که می تواند انجام معامله را برای شما آسان کند.
انواع ارز دیجیتال
در بازار ارزهای دیجیتال مدلهای مختلفی از ارزها وجود دارد که سرمایهگذاران میتوانند آن را خریداری کرده و تبدیل به سود کنند. اما به صورت کلی ارزهای بازار دیجیتال به سه دسته تقسیم میشود:
رمز ارزها
بسیاری از ارزهایی که در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارند به صورت رمزنگاری شده فعالیت دارند. این دسته از ارزها توسط شرکت کنندگان یا سرمایهگذاران بازار ارزهای دیجیتال تولید شده و بسیار امن است. به این دسته از ارزها رمز ارز گفته میشود و میزان امنیت آن بسیار بیشتر است.
ارزهای مجازی
همانطور که گفته شد یکی از مهمترین تفاوت ارزهای دیجیتال با پولهای کاغذی در موارد استفاده از آن است. شما میتوانید از ارزهای دیجیتال در بازی ها و مالکیت اثرهای هنری استفاده کنید. ارزهای مجازی نیز از همین دسته ارزها هستند. این ارزها توسط سازمانهای خصوصی ایجاد شدهاند ولی تحت هیچ قانون خاصی نیستند. به همین سبب میتوان از آنها در بسیاری از موارد نیز استفاده کرد.
ارزهای بانک مرکزی
این دسته از ارزها توسط بانک مرکزی تولید شده و به نوعی تکمیل کننده پولهای کاغذی هستند. موارد استفاده از این ارزها به مانند ارزهای قبلی است و دارای امنیت مناسبی است.
چرا باید به بازار ارز دیجیتال اعتماد کنیم؟
قطعا هر شخصی اگر برای اولین بار اطلاعاتی از بازار ارزهای دیجیتال شنیده باشد کمی دچار تردید شده و شاید نتواند به آن اطمینان کند. اما در دنیای امروزه کمتر کسی است که درمورد ارزهای دیجیتال اطلاعاتی نداشته باشد. با بروز تکنولوژی و شیوههای کسب درآمد، تمام مردم به فکر دستیابی به روشهایی هستند که در سادهترین و مورد اعتمادترین روش به درآمد برسند.
بازار ارزهای دیجیتال به دلیل سوددهی بسیار خوب، امنیتی که برای بسیاری از ارزها فراهم میکند و معاملات خوبی که در آن انجام میشود تا حد زیادی قابل اعتماد است. پس میتوان از آن به عنوان یکی از قابل اعتمادترین و سودمندترین شیوههای کسب سود یاد کرد.
موارد لازم برای خرید و فروش ارز دیجیتال
خرید و فروش ارزهای دیجیتال فرایند بسیار سادهایی دارد. تنها نکتهایی که در این مورد حائز اهمیت بوده، موارد لازم برای خرید و فروش و چگونگی انتخاب آنها است.
- انتخاب یک صرافی معتبر
- انتخاب ارز دیجیتال مناسب
- ایجاد کیف پول امن
- ایجاد حساب بانکی با خرید اینترنتی
هرکدام از این موارد ابتداییترین و البته مهمترین گام ها در یک خرید و فروش خوب هستند. برای خرید و فروش در بازار ارزهای دیجیتال، شما باید پیش از هرچیز انتخاب درستی داشته باشید که در قدمهای بعدی به مشکل نخورید.
مراحل خرید و فروش در بازار ارز دیجیتال
پس از اینکه تمامی انتخابهای خود در زمینه ارز دیجیتال را انجام دادید، نوبت به اعمال آنها است. در این مرحله شما کیف پول دیجیتال و ارز مورد نظر خود را انتخاب میکنید،( البته باید دقت کنید که کیف پول دیجیتالی که انتخاب میکنید از ارز مورد نظرتان پشتیبانی کند) پس از آن به سراغ انتخاب یک صرافی معتبر میروید. اگر اطلاعاتی درمورد صرافیهای قابل اعتماد ندارید اصلا نگران نباشید، شما میتوانید لیست صرافی های مجاز ارز دیجیتال بانک مرکزی را مشاهده کرده و از میان آنها یک صرافی قابل اعتماد را انتخاب کنید.
پس از آن باید در صرافی مورد نظر خود ثبت نام کرده و مراحل احراز هویت و ثبت نام را طی کنید که صرافی اطلاعات درست و قابل اطمینانی از شما داشته باشد. پس از ورود به سیستم میتوانید ارز دیجیتال مورد نظر خود را خریداری کرده و پس از آن ارز دیجیتالِ شما خود به خود توسط صرافی به کیف پول دیجیتالتان منتقل میشود.
بهترین معیار برای انتخاب ارز دیجیتال
انتخاب نوع ارز دیجیتال امری است که کاملا به سرمایهگذاران بستگی دارد و آنها باید پس از انجام تحقیقات خود و باتوجه به سرمایهایی که دارند، ارز مورد نظر را انتخاب کنند. اما به صورت کلی چند معیار برای انتخاب ارز دیجیتال وجود دارد:
- میزان قیمت خرید و فروش ارز مورد نظر در صرافی
- مدت زمان فعالیت در صرافی
- پشتیبانی ارز توسط کیف پول ها
- بررسی میزان سابقه سوددهی و ضررهای آن در گذشته
بهترین زمان برای خرید و فروش ارز دیجیتال
از آنجایی که بازار ارزهای دیجیتال جزو پر نوسانترین بازارهای اقتصادی است، سوالهای زیادی درمورد زمانبندی خرید و یا بهترین زمان برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال وجود دارد. اما اینکه بهترین وقت برای خرید و فروش چه زمانی است، موضوعی است که نمیتوان به صورت دقیق آن را پیشبینی کرد.
به همین دلیل بسیاری از سرمایهگذاران با پیگیری بازار ارزهای دیجیتال و روند صعود و نزول آن، از بهترین زمان برای خرید و فروش اطلاع پیدا کرده یا با اشخاصی که تجربه بیشتری در این زمینه دارند مشورت میکنند.
کلام پایانی
همانطور که گفتیم بازار ارزهای دیجیتال از جمله بازارهای اقتصادی است که نمیتوان پیشبینی دقیقی از تمام موراد آن به دست آورد. اما میتوان با انتخاب موارد درست و مشاوره از اشخاص باتجربه، احتمال ضرر را کم کرد و میزان دستیابی به سود را افزایش داد.
به همین دلیل است که این بازار جزو محبوبترین بازارهای اقتصادی است. پس اگر شما نیز به دنبال راهی هستید که سرمایه اندک خود را به سوددهی کلان برسانید، سرمایهگذاری در بازار ارزهای دیجیتال بهترین انتخاب است.
این مقاله صرفا یک رپورتاژ آگهی است و مسئولیت آن بر عهده سفارش دهنده می باشد . آریا کارگو در قبال محتوا و خدمات مسئولیتی ندارد.
Post Comment